kaffe

maj 15, 2018 at 12:27 e m

Espressomaskiner

För espressoälskare kan det vara lurigt att hitta den svårfångade perfekta koppen med espresso som är svart som natten. I de allra största städerna i Sverige kan det vara lättare att hitta ett café som specialiserar sig på just espresso men i mindre städer kan det kännas näst intill omöjligt. Oavsett var i Sverige man bor är det fantastiskt att kunna få till en kopp med rykande espresso i sitt eget hem. Nedan har vi listat de allra bästa espressomaskinerna, från billiga till dyra.

Billig

DeLonghi Espressomaskin Dedica Style EC685 – 1489 kronor.

Den här espressomaskinen är bland de billigaste på marknaden, men det behöver inte betyda att kvalitén inte håller. Den är utformad helt i metall för ett stilrent intryck, har en snabb uppvärmningstid, en kopphållare som rymmer två koppar och professionellt filter för anpassad mängd med kaffe.

Mellan

DeLonghi Espressomaskin Dinamica ECAM350.15.B – 4499 kronor.

I mellanprisklassen är DeLonghi Dinamica bland de bästa av espressomaskiner som man kan hitta på marknaden. Med fokus på funktioner är maskinen perfekt för den lite mer kräsna och för den som vill kunna variera sina espresso med ett enkelt knapptryck. DeLonghi Dinamica har en integrerad mjölkskummare samt inbyggd kvarn för att själv mala ditt kaffe. På så vis har man full kontroll på sin espresso med den här maskinen, som är helautomatiserad och även har ett program för självrengöring och kalkavlagring.

Dyr

DeLonghi Espressomaskin Primadonna Elite ECAM650.55.MS – 11839 kronor

Drottningen bland alla espressomaskiner heter Primadonna Elite och är en av de allra bästa på marknaden. Trots det höga priset kan den här maskinen vara väl värd att investera i för en sann espressofantast. Med sin bluetoothstyrning så är den en av de första i sitt slag och perfekt för den som vill ha en riktigt välgjord espresso med minsta möjliga ansträngning. Med en färgdisplay och helautomatiserade funktioner är Primadonna Elite bland de allra bästa.

Comments are closed.