kaffe

maj 15, 2018 at 12:31 e m

Kapselmaskiner

För den ultimata kaffeälskaren så är det viktigt att kunna avnjuta en god kopp vid alla tillfällen, till och med hemma i köket. Då kan det vara smidigt och bra att ha en kapselmaskin hemma. Det är dock en enorm skillnad på kapselmaskiner i både pris och kvalitet, därför kan ni se tipsen nedan för lite hjälp med att välja rätt. Här har vi valt ut den allra bästa kapselmaskinen i varje prisklass. Det finns något som passar alla.

Billig

Nespresso Essenza Mini kapselmaskin D30 – 799 kronor.

Den här kapselmaskinen är liten i formatet och finns i fräsiga färger. Den är mycket smidig att ha i mindre lägenheter, för den som ständigt är på språng och som kanske inte är kräsen när det kommer till en snabb kopp kaffe. Nespresso Essenza Mini ger en god kopp av vilken sorts kaffe man än är sugen på och är lätt att rengöra manuellt, men är inte mycket mer än så.

Mellan

Nespresso CitiZ & Milk 2 – 1689 kronor.

Den här kapselmaskinen i mellanprisklassen har en snygg och ikonisk design, snabb uppvärmning och ett smidigt självrengörande program som gör den till en perfekt kapselmaskin för familjen med olika behov. Alla funktioner är lätta att ställa in för att alla i familjen ska kunna hantera den. Det är inte lätt att misslyckas med en god kopp kaffe med den här maskinen.

Dyr

Nespresso Kapselmaskin Lattissima Pro – 3790 kronor.

För de riktiga finsmakarna så finns Lattissima Pro. Den må vara en av de dyrare maskinerna för hemmabruk på marknaden, men för den som vill kunna göra en snabb och lyxig kopp kaffe i det egna köket så är den definitivt värt ett köp. Den har en stilren ståldesign, klassiska funktioner och en förmåga att förbereda perfekta koppar med vilken kaffesort som en faller en i smaken, snabbt och smidigt varje gång.

magazine_explorer