kaffe

maj 2, 2021 at 12:35 e m

Så blir du av med missfärgningar på tänderna

Många koppar kaffe om dagen sätter sina spår på tänderna. Kaffe är bara en av många drycker som gör tänderna gulare. För att minska risken för missfärgningar är det såklart bäst att undvika mat och dryck med färg, men de flesta av oss vill inte ge upp sitt älskade kaffe. Som tur är kan du bli av med missfärgningarna utan att sluta dricka kaffe. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Blek tänderna hemma

Du behöver inte ge upp ditt älskade kaffe. Istället kan du regelbundet bleka dina tänder för att återfå en ljus och fräsch nyans. Tack vare många bra produkter kan du nuförtiden enkelt göra en effektiv tandblekning hemma. Hos bästtandblekning.se kan du läsa mer om vad tandblekning är för något och vilka metoder som finns. Sajten har även testat och valt ut de bästa tandblekningsprodukterna på marknaden enligt en rad olika kriterier. Det gör att du snabbt och enkelt kan hitta den produkt som passar dig bäst. Med dagens effektiva metoder kan du enkelt få ditt vita leende tillbaka. Genom att ta bort missfärgningarna från kaffe kan du känna dig mer bekväm med dina tänder och ditt utseende.

Fördelar med hemmablekning

De stora fördelarna med tandblekning hemma är att det är enkelt, effektivt och billigt. Ett kit för hemmablekning kostar cirka 500 kronor. Om du bleker tänderna hos en tandläkare bör du räkna med att det kostar ett par tusenlappar. När du bleker tänderna hemma har du själv kontroll över processen och kan upprepa blekningen tills du fått det resultat du önskar.

Är det säkert?

Du behöver inte oroa dig för att det är farligt att bleka tänderna hemma. Det anses säkert så länge du väljer en produkt som är godkänd för försäljning inom EU och som inte innehåller skadliga peroxider. Följ alltid instruktionerna på förpackningen när du använder dig av produkter för hemmablekning. Om du är gravid eller ammar ska du inte bleka tänderna.

Hur länge håller resultatet?

En tandblekning är ingen permanent behandling. Om du regelbundet dricker kaffe bör du räkna med att upprepa blekningen vid behov. För att minska risken för nya missfärgningar kan du dra ned på kaffekonsumtionen eller tillsätta mjölk i ditt kaffe.

magazine_explorer